Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ Η 5ΧΡΟΝΗ ΑΝΗΨΙΑ ΤΗΣ GISELE!


Μια νέα σταρ αναδύεται στη διάσημη οικογένεια Bundchen. Η Duda Bundchen είναι μόλις πέντε ετών και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό πολλών διάσημων περιοδικών, ενώ σχεδιάζει και τη δική της παιδική σειρά ρούχων για τη βραζιλιάνικη εταιρεία Brandili Mundi. Τι προτιμά όμως η μικρή Duda και τι θα επιλέξει να ακολουθήσει; Μήπως η νέα Gisele έχει ήδη βρεθεί
H Duda Bundchen είναι το νέο φρέσκο πρόσωπο που έχει καταπλήξει το χώρο της μόδας με την εμφάνισή της, αλλά και το ταλέντο της. Όλα ξεκίνησαν ένα χρόνο πριν, όταν μια φίλη της οικογένειας την έπεισε να κάνει μια φωτογράφιση, η οποία δημοσιεύτηκε ανώνυμα στα τοπικά περιοδικά. Η βραζιλιάνικη εταιρεία παιδικών ρούχων Brandili Mundi ενθουσιάστηκε από την φωτογράφιση της μικρής Duda και την κάλεσε αμέσως για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο για την επόμενη κολεξιόν του οίκου. Δυσαρεστημένη, όμως, με το ρόλο της, η Duda προσπάθησε να κάνει ακόμα περισσότερα από το να πρωταγωνιστεί στην καμπάνια. «Μας μίλησε για τις προτιμήσεις της στα σχέδια, στα κοψίματα, στις λεπτομέρειες και με βάση αυτά που μας είπε συνεργαστήκαμε για μια νέα συλλογή», δήλωσε ο διευθυντής marketing της εταιρίας. Η πεντάχρονη Duda δεν είπε μόνο τη γνώμη της για το σχεδιασμό των ρούχων, αλλά επέβλεπε τις διαδικασίες σχεδιασμού δίνοντας οδηγίες και απορρίπτοντας ό,τι δεν της άρεσε.  «Τα κομμάτια έχουν όλα εγκριθεί από την Duda, της οποίας η ρομαντική έμπνευση θα τραβήξει τα βλέμματα των μικρών κοριτσιών», συμπλήρωσε ο διευθυντής marketing. Ο υπεύθυνος τύπου της εταιρίας αποκάλυψε ότι μόνο οκτώ κομμάτια σχεδιάστηκαν από τους σχεδιαστές του οίκοι και όλα υπό την επίβλεψη της Duda». Η συλλογή η οποία  δημιουργήθηκε από οικολογικά υλικά θα διατίθεται στα καταστήματα της Βραζιλίας τον Ιούλιο, ενώ αναμένεται να συναρπάσει το νεαρό κοινό.

Σε ένα video για την κολεξιόν, που ονομάστηκε "Duda Bundchen για τη Brandili Mundi", η νεαρή σχεδιάστρια χορεύει σε ένα κήπο γεμάτο λουλούδια στη Νότια Βραζιλία φορώντας τα δικά της ρούχα. Σαν νύμφη, φορά πολλά ροζ φορέματα, λινά παντελόνια, στολίζει τα μαλλιά της με λουλούδια και αξεσουάρ σε σχήμα πεταλούδας και εμφανίζεται με φτερά νεράιδας. Η μικρή σταρ αγαπά πολύ τις πεταλούδες, της αρέσουν οι μπαλαρίνες και οι φιόγκοι, στοιχεία που χαρακτηρίζουν απόλυτα τη συλλογή. Η εταιρία αποκάλυψε ότι 30 επαγγελματίες εργάστηκαν για την καμπάνια της Duda - στιλίστες, κομμωτές, make-up artists, φωτογράφοι, βοηθοί μόδας-, ενώ βρισκόντουσαν εκεί και οι γονείς της. Η Raquel, η αδελφή της Gisele και ο σύζυγός της Paulo παρακολουθούν πολύ προσεκτικά τα βήματα της μικρής τους κόρης, ενώ δήλωσαν ότι συμφώνησαν, επειδή αυτό την κάνει ευτυχισμένη. Η μητέρα της είπε πως  «από τη στιγμή που είναι μόνο πέντε ετών, δεν είναι σχεδιάστρια μόδας». Όμως θα υποστηρίξει την κόρη της σε οτιδήποτε επιλέξει να κάνει. «Η Duda αγαπά τις φωτογραφίσεις, λέει ότι θέλει να γίνει μοντέλο. Της αρέσει η μόδα, διαλέγει μόνη της τα ρούχα της και ήδη έχει αποκτήσει στιλ», αποκαλύπτει η μητέρα της. Ωστόσο, πιστεύει οτι έχει πολύ καιρό ακόμα για να αποφασίσει. Μέχρι τότε, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η νέα Gisele έχει ήδη βρεθεί. 

Βίκυ Κουλουρή 

(δημοσιεύτηκε στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού adore) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου